Yhteystiedot:

Alioth Swe Oy
Laurilankuja 4
62200 KAUHAVA

Y-tunnus: 2399359-4

Myynti:

Erkki Vartiala
Puhelin: 0400 666 040

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)alioth.fi

 

Alioth AjoNeuvoKas
Autokaupan toiminnanohjausjärjestelmä

Alioth AjoNeuvoKas on kehitetty tehostamaan autoliikkeiden autokaupan hallintaa, seurantaa ja hinnoittelua, kulurakenteita. AjoNeuvoKas sisältää pienessä paketissa koko autoliikkeen toimintaytimen: verkkopohjaisena (voidaan käyttää paikkaan sitomatta).

  • Ajoneuvon myynti, vaihto ja osto
  • Ajoneuvokaupan tulosteet (tarjoukset, kauppasopimukset, laskut)
  • Ajoneuvovaraston ylläpito (ajoneuvojen kuluseuranta, ketjuseuranta, hinnanmuutokset), siirrot portaaleihin
  • Myynnin seuranta (Myyntilistat, asiakaslistat, hinnastot)
  • Markkinointi (tuulilasiesitteet, siirrot useisiin vaihtoautoportaaleihin, omien www-sivujen ajantasapäivitys)
  • Asiakasrekisteri

Kokonaisuutena autokaupan hallintajärjestelmä on tehokas ratkaisu vaativallekin kauppiaalle. Alioth AjoNeuvoKas-ohjelman lähtökohtana on autoliikkeen toiminnan helpottaminen ja nopeuttaminen, jotta kaupankäynti olisi mahdollisimman nopeaa ja sujuvaa. Ajoneuvokaupan tulosteita varten ei enää tarvita erillisiä lomakepohjia, vaan Alioth AjoNeuvoKas tuottaa suoraan kauppapaperit parin napin painalluksella!

Autoliikkeen markkinointia voidaan tehostaa Alioth AjoNeuvoKas-ohjelman avulla monella tavalla. Kun Alioth AjoNeuvoKas on integroitu toimimaan yhdessä yrityksen www-sivujen kanssa, Alioth AjoNeuvoKas-ohjelman autovarasto on nähtävissä suoraan yrityksen www-sivuilla mikäli niin halutaan.

Alioth AjoNeuvoKas sisältää myös eri integraatioita Suomen suurimpiin vaihtoautoportaaleihin. Integraation avulla yrityksen myytävät autot voidaan viedä suoraan vaihtoautoportaaleihin tietoineen ja kuvineen, mikä helpottaa huomattavasti päivittäistä verkkomarkkinointia.

Alioth Vehicle

Alioth Vehicle on selainpohjainen ajoneuvotietopalvelu

Alioth Vehicle järjestelmällä voi kuka tahansa hakea ajoneuvotietoja matkapuhelimeensa tai järjestelmän hakusivulle KIRJAUTUMATTA MITENKÄÄN!! Sivustoon voit tutustua tästä linkistä ( Alioth Vehicle)