Yhteystiedot:

Alioth Swe Oy
Laurilankuja 4,
62200 Kauhava

Y-tunnus: 2399359-4

Myynti

Erkki Vartiala
Puhelin: 0400 666 040

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)alioth.fi

 

Palvelut:

Alioth Swe Oy on suuntautunut tarjoamaan informaatio- ja kommunikaatiotekniikan eri osa-alueiden palveluja erityisalana ajoneuvoliiketoiminta ja mobiilikommunikaatio, sekä näiden yhdistelmät. Esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmät verkkosovelluksena ja tietopalvelut eri toimialoille sekä yksityisille kuluttajille.

Ohjelmistoratkaisut:

Alioth Swe Oy on toteuttanut ohjelmistoratkaisuja yritysten ja yksityisten tarpeisiin. Ohjelmistoratkaisut pyritään toteuttamaan aina joustaviksi kokonaisuuksiksi. Alioth käyttää ohjelmistoratkaisujen toteutuksessa Microsoftin tunnetuimpia ja luotettavimpia ohjelmointirajapintoja ja -työkaluja. Mottomme onkin "Jos haluat käyttöösi tehokkaan ohjelman, kysy sitä meiltä".

Verkkomedian suunnittelu

Alioth Swe Oy suunnittelee ja toteuttaa dynaamisia www-sivuja asiakaskohtaisesti. Www-sivujen toteutus sisältää mm. sivuston toiminnan suunnittelu, ulkoinen ilme yrityksen imagon ja brändin mukaisesti, toteutus, käyttöönotto ja mahdollisten lisäominaisuuksien käytön kouluttaminen.

Perussivuihin on saatavilla monia lisäarvoa tuovia ominaisuuksia.

Yrityksemme tarjoaa myös ohjausta yrityksen imagon ja brändin kehittämiseen, sekä yritysten visuaalisen ilmeen kehittäminen ovat osa Aliothin toteuttamia suunnittelun palveluja.